schetsen Artist

  online cursussen  

Online cursussen. Ze schieten uit de grond. Het is een nieuwe vorm van verbinding, maar hoe krijg je dat gecombineerd met creativiteit? Is creativiteit niet iets wat vraagt om actie, in plaats van passief leren? JA! Creativiteit vraagt om actie. 

En daar zijn deze cursussen volledig op ingespeeld. Je moet dus niet verwachten deze cursussen te kunnen volgen zonder te bewegen. Je gaat zo snel mogelijk aan de slag, hebt direct contact met mij én ze dienen zowel als startpunt even als het doorbreken van blokkades bij een lopend project. 

 

Niet goed? Geld terug. :)

Gradient

als je vindt dat je mag zoeken

heb je in ieder geval

al iets gevonden

van het zoeken

WhatsApp%20Image%202021-01-05%20at%2013.

een cursus in het kort

Wat houdt zo'n cursus nou eigenlijk in?

Je sluit je aan op een besloten pagina op Instagram, @virtuelerozekoek, @creatiefondernemen of @oneindigcreatief. Op de startdag word je vanaf 09:00 toegelaten. Yes, je bent begonnen. 

Elke dag komen er Stories online waarbij ik input, informatie en opdrachten geef. De opdrachten zijn ook terug te vinden in het e-book, die je tevens voor altijd mag houden. 

En natuurlijk de vele extra's, zoals: live Q&A instagram, IGTV's waarbij ik inga op één specifiek onderwerp én een community die jij samen met anderen creëert en wat wie weet hartstikke waardevol is voor jou toekomst als kunstemaker.

Schermafbeelding 2021-04-22 om 11.52.58.
Gradient

ik wil op de hoogte blijven!