b16afc_e59f5966e24e4c9a888ec316427763e5_mv2.webp

welkom bij 

CREJA

 en bij de bevrijding van jouw gedachten 

Je bent hier vast met een reden gekomen. Misschien wel omdat het woord 'Creativiteit' jou gewoonweg vrolijk maakt én dus meteen jouw aandacht heeft. 

Welkom! 

Dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat creativiteit -nu al- een groot deel uitmaakt van jouw leven. Maar onbewust doet dit het wel. Jij creëert namelijk jouw dag, jouw week, jouw jaar en dus je leven. 

Creativiteit kent heel veel vormen, en dat betekent dat je creativiteit zelf kunt vormgeven. Misschien betekent het voor jou dat je elk weekend een nieuwe bol wol opbreit (is dat een woord? Hmm, nu wel). Of het betekent dat je je dromen op papier zet en de eerste stappen gaat zetten. 

Of wil je een webshop. Of een mooie tuin. Of een gezonde relatie met jezelf. Of je haar roze durven verven. 

Jij creëert. Hoe fijn is dat? Het is simpel, maar dat betekent niet dat het zo simpel gaat en daarom is er CREJA. 

Dromen en fantaseren. Creëeren ligt in het verlengde hiervan en is voor iedereen die (stiekem) warm wordt van KUNST, DROMEN & ZELFEXPRESSIE!

Welkom bij CREJA

Kunst is de grootste vorm van zelfexpressie. En het is niet voor niets dat er muziektherapie, beeldende therapie en ga zo maar door, bestaat. Afgezien van alle bezigheden die de naam 'therapie' hebben gekregen, kunnen óók de bezigheden die jij zelf toevoegt aan je leven een therapeutische werking hebben. Zo kan je tot inzicht komen wanneer je schrijft. Kun je een gebeurtenis uit het verleden loslaten door erover te schilderen. En kun je andere mensen troost bieden door muziek. Of jezelf. 

Kunst is emotie en emoties moeten worden geuit. Daarbij vind ik het als persoon belangrijk om de emotie vreugde hier niet te vergeten. Ook je blijdschap mag er zijn! Kunst mag leuk, zwaar, ontroerend, grappig, fijn, pijnlijk en nog zoveel meer zijn.

En dan hoeven we echt niet per se allemaal ons oor eraf te snijden, zoals Van Gogh deed. Dat oor afsnijden, ongetwijfeld een vorm van zelfexpressie, raad ik dus niet aan, maar Van Gogh had wel iets anders moois te vertellen: 

''Veel mensen zijn bang voor het blanke doek, maar het blanke doek is bang voor den hartstogtelijke schilder die durft - en die eenmaal door die biologie van 'ge kunt niet' doorgebroken is.''

Vincent van Gogh

Wie ben ik?

Ik ben Judith Agaath Vissers. 28 jaar en ik creëer wat ik wil. CREJA is daar een onderdeel van. Wat heb ik allemaal gecreëerd? 

@tanteagaath met > 25k volgers

een eigen boek Benner Klavor

oneindig veel tekeningen/teksten

cursussen op Instagram

een rap voor mijn vader als bedankje (LOL)

een video over (te lang) Wachten

een goedlopende webshop

en wat komt eraan?

 EEN ALBUM!​ 

judithagat-2.jpg