creatieve dromen 

Hi, ik ben Judith en naast dat ik tante Agaath bén, werk ik ook voor tante Agaath. 'Tante Agaath' is namelijk mijn onderneming. En dat leidt weleens tot vragen bij een hoop creatieve mensen. En dat zijn er echt een hoop. Want elk mens is creatief.  

Hoe combineer je je kunstenaarschap in vredesnaam met ondernemerschap? Of met geld? Of met verkopen? En dan hoor ik vaak een vieze toon, en ik zie een vies gezicht. Zonde. Want met dat geld, kun je weer nieuwe kwasten kopen, of zanglessen nemen, of nieuwe klei uitproberen. 

Als je hier tegenaan loopt, dan zou je jezelf maar zo kunnen herkennen in de volgende gedachtes:

... IK HEB TEVEEL IDEEËN

... ik kán het wel, maar ik doe het niet

... als het maar leuk is wat ik doe, ben ik blij

... shit, mijn product/dienst wordt al door anderen aangeboden

... ik kan geen geld verdienen met iets leuks als een hobby

... mijn creatieve uitspattingen zijn kwalitatief niet goed

... ik moet het juiste concept zien te vinden en dan start ik

... maar ik doe het niet voor het geld hoor

... man, ik zit wel goed zo in mijn comfortabele stoeltje

... ik vind dingen nooit lang leuk, dus wil nergens aan vast zitten

Heb jij ook zo'n zin om deze hersenspinsels in de kliko te mieteren en aan de slag te gaan met AAN DE SLAG GAAN!

O ja. Wat ben ik niet? Een opgeleide coach volgens een boekje. Wat ben ik wel? Iemand met razend veel enthousiasme, eerlijkheid, een portie verstand en kennis, powerr en heel veel interesse in jou. Wil je het van een ander lezen? Klik hier!

1 -op -1 traject

Schermafbeelding 2020-07-30 om 14.22.03.

Deze coaching bestaat uit 2 sessies van 90 minuten. We gaan eerst 60 minuten sparren. Dan blijf je nog 30 minuten in Atelier CREJA en JA, dan ga je dus direct van slag. Waarmee? Daar help ik je mee. Daarnaast hebben we tussentijds 4 contactmomenten via WhatsApp! Joehoe!

 

Waarom twee? Een valkuil is vaak dat er een enorm vuur oplaait in de eerste sessie, er daarna tijd voor genomen om het 'te laten bezinken' en vervolgens... ben je weer een jaar verder. ;-) Dat gaan we voorkomen! De tweede afspraak bespreken we jouw gemaakte stappen (en dus resultaten) én stellen we de volgende stap op. En die derde? Die kan jij zelf met de tools die ik jou heb gegeven. 

  Na het eerste gesprek heb jij: 

  • helder welke keuzes gemaakt moeten worden

  • de intrinsieke motivatie om aan de slag te gaan

  • helder welke haalbare stappen je gaat zetten

  • zelfs al stappen gezet!

 Na het tweede gesprek heb jij: 

  • keuzes gemaakt en focus aangebracht

  • een goed gevoel over de gemaakte stappen

  • vertrouwen in de toekomst van jouw project

 Wat kun je verwachten? 

De juiste vragen, een luisteraar. Een ja-zegger. Iemand die oplossingsgericht denkt. Let op, ik zie meer mogelijkheden dan hobbels. ;-) Ik neem je aan de hand, maak afspraken met jou die jij wilt maken. 

 

 Kosten: 345,- euro (exclusief btw) 

inclusief voorbereidingstijd

o ja én uiteraard mijn expertise en netwerk 

op het gebied van muziek, theater, kunst en creativiteit

ik heb maar beperkt plek per maand

om kwaliteit te waarborgen :-)

''Judith gaf me een gezonde, lieve schop onder m'n kont. We konden op ooghoog​te praten over doelen, eerste stappen & angsten. En nu ben ik het ineens aan het doen! Zeker aan te raden als je even niet weet hoe, wat of wanneer.'' Marije

Na 2 diepgaande gesprekken, 14 dagen fijn WhatsApp-contact en talloze toptips kijk ik echt anders. Anders naar wat ik wil maken, anders naar wat ik wil delen en zelfs anders naar wie ik wil zijn. 

Mijn hele leven lang loop ik al over van de ideeën, maar ik heb er nog nooit één echt helemaal tot uitvoering gebracht. Altijd was er een punt waarop ik tot stilstand kwam, het opgaf zelfs, terwijl de wens om er werk van te maken er stiekem nog steeds was. Judith heeft me geholpen om mijn blokkades te zien en te doorbreken, en simpelweg actie te ondernemen!

 

Ik wil een gesprek inplannen!