Kunst en knutselen

 atelier events 

Twee belangrijke dingen die je nodig hebt voor inspiratie zijn beweging en observeren. Deze staan makkelijk genoeg met elkaar in verband. Toch kan het soms lastig zijn om jezelf te bewegen naar een nieuwe omgeving en precies daarvoor zijn er events in mijn atelier. 

Mijn atelier is mijn tweede huis, maar als jij er bent, is het de jouwe. 

Er zijn COVID-19 maatregelen getroffen. 

Gradient

WORDT VERVOLGD!

eerst even Corona doorstaan

Schrijfworkshop

De eerste workshop voordat Atelier CREJA ontstond. Maar nog steeds favoriet. Samen gaan we de zoektocht aan naar inspiratie. Waar kun je dit vandaan halen, hoeveel zit er eigenlijk al in je hoofd en natuurlijk.. hoe doorbreek je perfectionisme?

Ik leer je bewustworden van je eigen 'filter' en dat filter, die mieteren we samen weg, want die dient jou niet. :-)

schrijfbehoeften
 
Slaap
stoelen

Creatieve Dromen

Is jouw creatieve droom nog stiekem? Tijd om er aandacht aan te geven. We stoppen per direct met gedachten 'eerst dit op orde hebben, en dán ga ik...'. We gaan het in de chaos gewoon doen. 

Jouw droom gaat waarheid worden, doordat je stappen gaat zetten. Aan het eind van deze cursus sta jij 200% dichterbij je droom dan nu. 

Uit Je Hoofd

De workshops uit je hoofd lijken misschien wel het minst concreet, maar zijn in de praktijk juist een aaneenschakeling van activiteiten waarbij je het niet gaat redden om in je hoofd te blijven.

Heb jij het nodig om je impulsen weer te (leren) horen,  voel jij blokkades in je zelfexpressie óf heb je gewoon echt heel veel zin om met een groep uit je hoofd te stappen en jezelf te verrassen met wat er eigenlijk in zit? Dan moet je hierbij zijn, en je hebt de primeur. 

Kunst en knutselen
Gradient

WORDT VERVOLGD!

eerst even Corona doorstaan